Kayıtlar

Şubat, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Gökçe Atmaca/Cevatpaşa Ortaokulu/Our magazine page on famine

Resim
Öğrencilerimle beraber Canva aracı ile dergi sayfası hazırladık. We prepared a magazine page with the Canva tool with my students.
Resim
 ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU 'nun E-dergi için tasarladığı  dünyamızın sorunları ile ilgili bulmacalar/ wordsearch and scrambled words puzzles about world's problems
Resim
ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU 'nun hazırladığı takvim sayfası/ Our calender page

CEVATPAŞA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ TAKVİM ÇALIŞMASI/ CEVATPAŞA SECONDARY SCHOOL STUDENTS CALENDAR STUDY

Resim
 M art ayı dünya su günü.  W orld water day in march. Çalışmamızı öğrencilerle ortaklaşa karar vererek seçtik.  We chose our work by deciding jointly with the students.

CEVATPAŞA ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ AFİŞ VE LOGO ÇALIŞMALARI/ POSTER AND LOGO WORKS FOR CEVATPAŞA SECONDARY SCHOOL STUDENTS

Resim
 

KELİME BULUTU ÇALIŞMALARI/WORD CLOUD STUDIES

Resim
Cevatpaşa Ortaokulu öğrencileri "Güvenli İnternet" konulu kelime bulutu çalışmaları. Secure Internet word cloud works for Cevatpaşa Secondary School students. Proje ekibi olarak güvenli internet konulu ortak hazırladığımız kelime bulutumuz.  Our word cloud that we jointly prepared as a project team on secure internet.

GÖKÇE ATMACA/CEVATPAŞA ORTAOKULU/İSTANBUL

Resim
  "What's Happening in Our World?" We got information about our project. We examined the Twinspace page. We learned about how to use it. We held a meeting where we examined the homepage, pages and forum sections :) We created our class avatars.

GÖKÇE ATMACA/CEVATPAŞA ORTAOKULU/İSTANBUL

Resim
     Hello to everyone. I am happy to be in this project where we will learn what the problems in our world are and produce solutions to them. Now I want to share what we have done in this project.
Projemizin logo anket linkini oylayınız./Vote on the logo survey link of our project.                             https://forms.gle/CkYtsQSm4Xyuph26A
Resim
 Zeynep Saraç/ Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Öğrencileri ve öğretmeni olarak ortak afiş ve logomuzu oylayarak belirledik.

Takvim / Calender

Resim
Tüm okullarımızın katılımı ile ortak hazırladığımız DÜNYAMIZIN TAKVİMİ çalışmamız. Our WORLD CALENDAR work, which we prepared jointly with the participation of all our schools. 
Resim
 Manisa Yunusemre Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Öğrencileri Afiş Çalışmaları
Resim
 Manisa Yunusemre Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulu Öğrencileri Logo Çalışmaları

GÜVENLİ İNTERNET GÜNÜ ORTAK ÜRÜNLERİMİZ

Resim
 Öğrencilerimle proje tanıtım toplantısını gerçekleştirdik. 
Resim
ZEYNEP SARAÇ ŞEHİT ÖMER HALİSDEMİR ORTAOKULU YUNUSEMRE/MANİSA Öğrencilerimin 9 Şubat Güvenli İnternet Günü ile ilgili yaptıkları wordart ve afişler

ABDULLAH ERBAŞ/AHMET KARACİGAN ORTAOKULU/SELÇUKLU/KONYA

Resim
ÖĞRENCİLERİMLE GERCEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALARDAN BAZILARI 👏🏻💫 PROJE SONU KATILIM SERTİFİKALARIMIZI ALDIK Orman Haftası için tüm ortaklar ile yazdığımız hikayemizi iyi okumalar dileriz... https://www.storyjumper.com/book/read/103653436/606c66fc4345e Küresel Sorunlara çözümler ürettiğimiz Dergimizi  keyifle okuyacağınıza eminiz. E Dergi Linki için tıklayınız Orman Haftası için Geleğe Nefes olduk,Gıda israfını önleyeceğimize söz verdik ve Fidanlarımızı bağışladık. Dünya Su günü için öğrencilerimiz sloganlarını oluşturdu. e Dergimizin çözüm Önerileri içeren 2.tüm ortakların katılımı ile oluşturduk https://www.flipsnack.com/FUSUNTUNCEL/what-is-happening-in-our-world-d-nyamizda-neler-oluyor-hpsd0sapma.html e Dergimizin 2.sayısında okulumuza ait bölümü oluşturduk. “What ıs happenın ın our World” Akrostiş  tüm şiirimiz tüm ortakların katkıları ile tamalandı  https://youtu.be/G-gYXOvYKHs Öğrencilerimizin şiir çalışmaları  Tüm ortaklarımız ile akrostiş şiirimizi yazdık. https://youtu.be/G-gYX